Sposób przygotowania

Szynkę natrzeć przyprawami. W garnku roztopić tłuszcz, włożyć mięso i smażyć. Gdy się zrumieni podlewać wodą by się nie przypaliła. Gdy będzie miękka wyjąć i sos zaciągnąć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pełen wypas!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna szyneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie miesko to pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    gdy sami zrobimy,wiemy co jemy,pycha.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !