Sposób przygotowania

Całe buraczki konserwowe osączamy z zalewy. Większe kroimy na pół. Dodajemy ser brie pokrojony w cieniutkie plasterki (kilka plasterków) oraz talarki z cebuli i mieszamy. Miód mieszamy z octem winnym i balsamicznym. Przyprawiamy papryką ostrą i polewamy wymieszaną sałatkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Zachęcające.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    hm....ciekawi mnie ten smak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Interesujace połaczenie składników!
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !