Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, oczyścić i posiekać a następnie podsmażyć na oleju i doprawić solą i pieprzem. Szynke pokroić w drobne kawałki. Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. Delikatnie wymieszać z mąką, żółtkami, ostudzonymi pieczarkami, szynka i natką pietruszki. Kromki bułki cienko posmarować masłem, nałożyć masę i wstawić do nagrzanego piekarnika. Zapiekać na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Od zawsze przeze mnie lubiane...
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pyszne takie grzaneczki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    coś dla moich łakomczuchów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !