Sposób przygotowania

Skrzydła przecinamy, solimy. Posypujemy pieprzem ziołowym i imbirem, polewamy sosem sojowym i wstawiamy do lodówki na ok. pół godziny. Obsmażamy na oleju na brązowo, podlewamy bulionem i dusimy do miękkości.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jakie apetyczne danie! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    apetyczne i smaczne a do tego proste w wykonaniu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam wszystko co z sosem sojowym:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    indyk zawsze smaczny
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !