Sposób przygotowania

Do miseczki przekładamy śmietanę i ubijamy przez ok 2min. Po tym czasie dodajemy cukier puder, aromat i rozpuszczoną żelatynę i ubijamy do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotowy krem wkładamy do lodówki na ok 15-20 min. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    W sam raz do przełożenia biszkoptu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny krem
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    prosty i pyszny-o to właśnie chodzi :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    też takim przekładam ciasta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bogusiaz

    super zabieram sie do roboty:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny kremik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !