Sposób przygotowania

Ubijamy łyżkę kakao, margarynę z cukrem, jajka, masło. Masę łączymy ze spirytusem, olejkiem rumowym i resztą kakao.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Drodzy, krem doskonale nadaje się do przekładania biszkoptów.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    fajny krem szczególnie ten dodatek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    Wyśmienity krem próbowałam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    tak smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetny do tortów
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !