Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywną pianę dodając cukier i cukier waniliowy, następnie dodajemy same żółtka , tylko wtedy kiedy zauważymy jak cukier się całkowicie rozpuści, po żółtkach mąkę wraz z proszkiem i wymieszać.Ciasto wykładamy do formy i pieczemy 20 minut w 170 st. Wykonanie masy sernikowej : Margarynę ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym, dodając żółtka, ser, mąkę , budyń. Wszystko wymieszać.Białka ubijamy na pianę i również dodajemy . Brzoskwinie najlepiej pokroić drobno i dodać do masy serowej, można również zostawić na wierzch brzoskwinie do dekoracji. Wierzch biszkoptu przykryć masą serową . i piec 70 minut w 170 st.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszności....taki serniczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pysznie ci wyszedł,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pięknie wypieczony!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Piękny wyszedł!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ach te serniki mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Apetyczny.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    rewelacyjny serniczek!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    najlepsze ciasto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !