Sposób przygotowania

schab pokroić w plastry ,robić, posolić, popieprzyć do smaku .pokroić papryke , cebule ,szynke i ogórek oraz ser w paski , po jednej porcji powkładać na jedną sztukę schabu . Następnie obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na patelni. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    jakie smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne. lubię takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda smacznie i świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Takie zrazy uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !