Składniki:
KONSERWA WOLOWA | 1 SZT. |
cebule | 3 SZT. |
margaryna | 2 LYZKI |
rosół z kostki | 1/2 SZKLANKI |
sól | DO SMAKU |
pieprz | DO SMAKU |
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat | 1 SZT. |
sok z cytryny | 1/2 SZT |
natka | DO SMAKU |
KONSERWA WOLOWA | 1 SZT. |
cebule | 3 SZT. |
margaryna | 2 LYZKI |
rosół z kostki | 1/2 SZKLANKI |
sól | DO SMAKU |
pieprz | DO SMAKU |
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat | 1 SZT. |
sok z cytryny | 1/2 SZT |
natka | DO SMAKU |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: