Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz do pierogów

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso gotowane 40 dag
kapusta kiszona 50 dag
cebula 2
margaryna
pieprz i sól

Przepis i sposób przygotowania na: farsz do pierogów

kapuste kroimy i gotujemy do miękkosci. Cebule kroimy w kostke i przesmażamy na margarynie z solą i pieprzem, gdy cebula robi sie miekka to dodajemy mieso pokrojone w drobną kostke i również podsmażamy, na koniec dodajemy ugotowana kapuste i dusimy 10 minut. doprawiamy do smaku i nakladamy jako farsz do pierozków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 09.12.2010 16:05
robie podobny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak