Sposób przygotowania

Filety pokroić na mniejsze kawałki i namoczyć je w mleku. Następnie posypać je przyprawą do ryb i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na patelni na złoty kolor z obu stron. marchew obrać i dowolnie pokroić brokuła i kalafiora zaś podzielić na różyczki wszystko razem ugotować na parze. Śmietanę wymieszać z majonezem, koperkiem można dodać sok z cytryny lub chrzan. Całość doprawić do smaku. fileta wyłożyć wraz z ugotowanymi warzywami na talerz i wierzch polać sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    szkoda, ze bez zdjęcia, ale i tak uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Moje ulubione smaki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !