Sposób przygotowania

Ziemniaki przekroić wzdłuż na pół i ułożyć płaską stroną na posmarowanej olejem blasze. Piec 30min w temp 220st. Odwrócić, posypać solą, pieprzem i bazylią, a następnie piec jeszcze 15min. Na połowie ziemniaków położyć po plasterku szynki i sera. Przykryć pozostałymi połówkami ziemniaków i każdy burger spiąć wykałaczką. Burgery piec jeszcze 15min w tej samej temperaturze.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    pycha!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo smaczny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !