Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w szklance wrzącej wody, odstawić do ostygnięcia. Gruszki obrać, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne. Następnie owoce pokroić w kostkę. Cukier rozpuścić w garnku, dodać gruszki i smażyć przez chwilę. Ostudzić. Śmietanę ubić na sztywno, połączyć z zimną galaretką i gruszkami. Przełożyć do pucharków i wstawić na godzinę do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ten deser musi być pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajny!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Na samą myśl ślinka cieknie :))
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe fajne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SYLWIA63

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !