Sposób przygotowania

Banany kroimy w prążki, przenosimy na talerzyki tak by nie zepsuć kształtu banana. Migdały sparzyć, obrać, pokroić w cienkie paski i lekko zarumienić na suchej patelni. Sok z pomarańczy utrzeć z cukrem pudrem. Polać banany sokiem, posypać zrumienionymi migdałami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    robię podobnie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny deser
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne i szybkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sofciak

    Taki robię bardzo często. Jest wspaniały.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super i jak szybko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !