Sposób przygotowania

liście z kapusty białej odparzamy, ryz gotujemy dodajemy do miesa mieszamy razem z przprawami następnie zawijamy w liście i dusimy ok 1 godz na wonym ogniu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    uwielbiam gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    tak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super fotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    jedna z moich ulubionych potraw:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszności :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !