Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne
Wszystkie składniki (oprócz bułki tartej) zmielić i dobrze wymieszać.
uformować kotlety i otoczyć w tartej bułce .. Smażyć na wolnym ogniu. podać z ryżem lub ziemniakami i surówką.
tilapia lub mintaj | 500 gr |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
olej do smażenia | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 2 łyżeczki |
chleb | 3 bez skórki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: