Sposób przygotowania

Pieczywo opiekamy w opiekaczu, smarujemy świeżym śmietankowym masełkiem. Pomidory myjemy, osuszamy i kroimy w plastry, układając je na przygotowanym pieczywie.
Na każdej kromeczce - na pomidorku układamy piórka cebulki i posypujemy świeżą wyhodowaną przez siebie rzeżuchą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna211

    fajne z rzeżuszką :)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolorowe dobre i zdrowe dla dzieci :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają rewelacyjnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam już mam smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !