Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki i ugotować na parze.Panierować w jajku i bułce tartej.Upiec na margarynie na złoto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajny pomysł, nie znałam takiego !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo dobry jest taki kalafior,też taki robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    z jajkiem nie jadłam, ale spróbuje !
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Uwielbiam kalafiora:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    tez robie i lubimy z męzem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    smażonego jeszcze nie jadłam ale może być pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    pieczony czy smażony?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    smakowity dodatek do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pyszny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    przepyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwialbiam kalafiora w takiej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo lubię taki :) pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !