Sposób przygotowania

Liście jarmużu umyć, pokrajać na połówki, gotować przez 5 minut w osolonej wodzie z dodatkiem cukru, wyłożyć na półmisek, skropić sokiem z cytryny, oprószyć pieprzem, oblać masłem ze zrumienioną bułką tartą.Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kurka nigdy nie jadłam, dobra?
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam jarmuż, ale gotuje na parze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    mniam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !