Sposób przygotowania

Ciasto na naleśniki oczywiście znajdziecie w moich przepisach :)

Obgotowane grzybki i kapuchę (Grzybki 3 razy) (Kapucha 1 raz) .
Przepuszczamy grzybki przez maszynkę lub kroimy nożem a kapuchę trzeba pokroić ręcznie bo jest lepsza niż przepuszczona przez maszynkę .
Doprawiamy solą oraz pieprzem.
Zawijamy farsz w naleśniki w ruloniki.

Wybijamy jajko ,rozbijamy i obtaczamy nasze krokieciki w jajku a potem bułce i na rozgrzany olej :)
Obsmażamy z każdej strony i gotowe :)

Nastawiamy wodę na barszczyk czerwony i można już wcinać ^^
Smacznego!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !