Sposób przygotowania

Kabaczki przekrajać wzdłuż na połowę, wydrążyć miąższ, włożyć do wrzącej osolonej wody obgotować na półmiękko. Kaszę gryczaną ugotować dodajac kostkę bulionową. Cebulkę dymkę, trzy kolory papryki, pomidory, podsmażyć na oleju, połączyć z ugotowaną kaszą, przyprawić do smaku, dodać posiekaną bazylię, wymieszać. Nałożyć do kabaczek, zapiec, Podawać z ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    myślę, że będzie pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    z kaszą kabaczka jeszcze nie jadłam ale brzmi świetnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !