Sposób przygotowania

Kapustę ugotować, odcedzić. Boczek drobno pokrajać, wytopić i zrumienić na nim posiekaną cebulę, dodać pokrajane pieczarki, szynkę i koncentrat pomidorowy. zamieszać, dusić około 10 min, przyprawić do smaku, solą i pieprzem. Cukinie przekrajać wzdłuż na połowę,wydrążyć miąższ, włożyć do osolonej wody i podgotowac na półmiękko. Wyjąć z wody i napełnić farszem. Zapiec w nagrzanym około 180 stopni piekarniku aż cukinia będzie miękka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam cukinię
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiej cukinii faszerowane jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Musi być pyszna z dodatkiem kapusty:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !