Sposób przygotowania

Polędwiczki pokrój na plastry, lekko zbij tłuczkiem, posyp pieprzem i solą. Marchewki i cukinię pokrój w drobną kostkę. Cebulę i czosnek posiekaj. Kilka szparagów ugotuj w całości, resztę pokrój. Podsmaż cebulę, czosnek i marchewkę, następnie dodaj mięso i smaż ok. 3min z każdej strony. Dodaj pieczarki, cukinię, pokrojone szparagi, tymianek, wino, dopraw solą i pieprzem. Zagotuj, duś przez 15min, całych szparagów i mięte użyj do ozdoby.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe jak smakują
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam polędwiczkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    CIEKAWY POMYSŁ
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !