Sposób przygotowania

Ok. 0,8l wody zagotować z kostką warzywną. Resztę wody rozprowadzić z mąką i barszczem instant i wlać do gotującej się wody. Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle, dodać do barszczu. Wszystko gotować ok. 3 min. Zaprawić śmietaną i dodać pokrojoną natkę pietruszki. Podawać z pierogami z wiejskim pasztetem (patrz moje przepisy).

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    fajny barszczyk :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Apetyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    prosty i smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tez lubię zwykłą zupę z torebki troszkę ulepszyć. Wychodzą wtedy całkiem całkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubi?
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna błyskawiczna,ulepszona zupka ,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł nie wpadłam na to
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !