Sposób przygotowania

Kapustę pokroić drobno, zalać małą ilością wrzącej wody i ugotować. Grzyby umyć, ugotować w małej ilości wody, odcedzić i drobno pokroić. Cebulę obra, posiekać, zrumienic na tłuszczu z mąką, rozprowadzić wywarem z grzybów, wlać do kapusty, dodać grzyby, zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Pasuje do ziemniaków.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    fajny przepis chyba zrobie to
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !