Sposób przygotowania

Udka obrać ze skóry i ugotować w rosole, poczekać aż trochę przestygną, przekroić je na pół i przyprawić solą, pieprzem i przyprawą kebab gyros, usmażyć je na oleju. W międzyczasie ugotować we wrzącej, osolonej i z przyprawą kebab gyros wodzie ryż, następnie osączyć go, wymieszać z pietruszką, doprawić solą i pieprzem. Każdą część udka obtoczyć w ryżu, formując gałki, polać śmietaną.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    musi byc pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !