Sposób przygotowania

ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z CUKREM, DODAĆ SOK Z CYTRYNY. BIAŁKA UBIĆ NA SZTYWNO. DO MISKI WSYPAĆ MĄKĘ, ZMIELONE ORZECHY WŁOSKIE, ŻÓŁTKA I PIANĘ Z BIAŁEK. DOBRZE WYMIESZAĆ CIASTO I PRZELAĆ DO TORTOWNICY. PIEC OKOŁO 35 MIN. PO UPIECZENIU CIASTA PRZEKROIĆ NA TRZY KRĄŻKI I PRZEŁOŻYĆ DŻEMEM, UDEKOROWAĆ PLACEK MIGDAŁAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry ten kacperek
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe ciasto i nazwa też oryginalna
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajne ciasto ,upiekę na niedzielę
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nazwa mile mi się kojarzy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    fajny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !