Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patisony w cieście

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

patison 1 średni
mąka
jajko
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Patisony w cieście

Patisona obrać ze skóry i wydrążyć pestki. Pokroić w plasterki doprawić solą i pieprzem. Obtaczać w mące i jajku i smażyć na patelni z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 04.10.2011 23:31
wprost uwielbiam
pigila
pigila 10.05.2011 01:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak