Sposób przygotowania

kalafior myjemy i dzielimy na rożyczki gotujemy do miękkosci, gdy troszke przestygnie to panierujemy każdy z osobna jak tradycyjne schabowe, w jajku (posolic i popierzyc)w bułce i smażymy na rumiany kolor

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez tak robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowity taki kalafior !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny taki kalafior nawet na imprezkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię panierowane warzywa:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !