Sposób przygotowania

Mąkę, proszek do pieczenia i sodę przesiać. A następnie dodać pozostałe składniki. Cukinie zetrzeć na tartce. Wszystko razem dokładnie wymieszać i piec godzinkę w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    ciekawe, muszę upiec to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pola5

    wypróbowałam i polecam, pyszne, w mojej wersji dołożyłam więcej cukru :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Szkoda, ze sie sezon na cukinie skonczyl. ale poczekam do lata i wtedy sprawdze ten przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !