Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem, dodawać po 1 żółtku, dodać mąke i proszek do pieczenia i na koniec pianę z białek. 2/3 ciasta białego wylać na blachę, kupkami ciemne pomiędzy białe. Na wierzchu kłaść pokrojone jabłka. Ciasto włożyć do piekarnika. Piec ok 35min. W tym czasie przygotowac masę: Ugotować budyń, przestudzony utrzeć z masłem i cukrem. Wylać na upieczone i wystudzone ciasto. na wierzch wylać polewę czekoladową.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ulubione ciasto moich chłopców chociaż to ciut inne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pyszne,bardzo pyszne!:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    zgadzam się bardzo pyszne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    zamierzam w najbliższym czasie wypróbować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajnie wyglada...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajnie wyglada...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam to ciasto;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !