Sposób przygotowania

białka ubić na sztywno z cukrem. Dodać żółtka, mąke z proszkiem do pieczenia, cukier waniliowy. na koniec dodać rozpuszczoną margarynę. Ciasto podzielić na 3 części. Jedna zostawić białą do drugiej dodać kakao a do 3 mak. Na spód wylać makową potem kakaową a na górę białą. Piec w temp 170 s C ok 40 min

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    wydaje się bardzo ciekawym ciastem
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    uniwersalne, dobre ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super babka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !