Sposób przygotowania

Schab umyć, osuszyć i pokroić na plastry, oprószyć je solą, pieprzem oraz przyprawą do wieprzowiny. Następnie rozbić tłuczkiem kuchennym. Na patelni rozgrzać tłuszcz. Kotlety panierować w roztrzepanym miotełką jajku i w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym na patelni tłuszczu z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Pyszniutkie takie kotleciki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jednak co kotlet to kotlet, mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Lubię takie :)
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    coś co ja lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    typowy obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !