Sposób przygotowania

Liście sałaty myjemy i osuszamy. Szarpiemy na kawałki i układamy na talerzyku. Gruszkę obieramy i kroimy na 8 części. Spryskujemy sokiem z cytryny. Układamy na sałacie. Posypujemy ziarnami słonecznika i garścią startego sera. W osobnej miseczce mieszamy z sobą 1 łyżeczkę miodu, musztardy francuskiej i octu winnego. polewamy powstałym sosem naszą sałatkę. Od razu podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    wygląda ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    orginalne zestawienie smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    proste i smaczne
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lekka i aromatycznie doprawiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !