Przepis i sposób przygotowania na: Zupa paprykowa Eli
Ja podałam zupę paprykową z gotowanym ryżem,przybraną paskami papryki
żółte papryki | 4 sztuki |
czerwone papryki | 4 sztuki |
papryki słodkiej Prymat | 2 czubate łyżeczki |
ostrej papryki Prymat | 1 łyżeczka |
ziarenek smaku | 2 łyżki |
serki topione złoty ementaler | 2 sztuki po 100 g |
sól | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
mąki pszennej | 2 łyżki |
bulion | 2 z zielem angielskim |
papryka zielona | do dekoracji |
papryka żółta | do dekoracji |
papryka czerwona | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: