BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Biszkopt\'Ubić białka na sztywno dodać cukier i dodając po jednym żółtku ciągle ubijać aż będzie sztywne.Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszając wsypywać do masy jajecznej.Wylać doblachy wyłożonej papierem do pieczenia i piec w 160 st około 30 min.
Masa wiśniowa\"odlać pół szklanki soku z wiśni.Resztę soku razem z wiśniami,cukramii rumem zagotować,w odlanym soku rozmieszać budynie i wlać do gotujących się wiśni.Gorącą masę wylać na biszkopt i ostudzić.
Bita śmietana\"zimną kremówkę ubić dodac cukier puder i na końcu rozpuszczoną letnią żelatynę .Wyłożyć na masę wiśniową.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Świetne ciasto:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    apetyczne :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Nie no! Twoje ciasta są niesamowite.Oj by się zjadło:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !