Sposób przygotowania

Fasolkę namoczyć poprzedniego dnia, nazajutrz gotować, gdy na pół miękka dodać pokrajane ziemniaki i jarzynki w kostkę, bez buraków , dodać liść laurowy, czosnek i kostki bulionowe . Do fasolki należy co pewien czas dolewać po pół szklanki zimnej wody.Pod koniec dodać pół szklanki śmietany z łyżką mąki, dokładnie roztrzepać, zagotować. Wlać sok z utartych buraczkow, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wy?mienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !