Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy,myjemy,kroimy w talarki i wrzucamy na patelnię na rozgrzany olej.Dodajemy wszystkie przyprawy,smażymy pod przykryciem do chwili,aż krążki będą miękkie i rumiane.Następnie dodajemy koperek i pokrojoną w kostkę cebulę.Dusimy wszystko pod przykryciem na małym ogniu przez 3-4 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Bardzo lubię, ale takie mocno podsmażone, chrupiące.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    bardzo smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za takimi ziemniaczkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    mniammmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !