Sposób przygotowania

Cebulę obrać, posiekać. Podroby umyć, pokroić w kosteczkę. Pieczarki oczyszczone pokroić w plasterki. Rozgrzać olej na patelni, smażyć na nim podroby i pieczarki, nie przerywając mieszania. Farsz przyprawić do smaku solą i pieprzem, posypać drobno posiekaną natką pietruszki. Piersi kurczaka umyć, naciąć w nich kieszenie, wypełnić farszem, spiąć wykałaczkami. Przyprawić, podsmażyć na oleju, podlać wodą i dusić do miękkości

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne jedzonko...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !