Sposób przygotowania

Cukinię umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, odcisnąć ze soku. Cebulę pokroić w kosteczkę. Na rozgrzane masło wsypać cebulę oraz cukinię. Smażymy parę minut, następnie dodajemy jajka, mieszamy. Smażymy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Z cikinią jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    jeszcze takiej jajecznicy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczna jajecznica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !