Sposób przygotowania

Rydze namoczyć w wodzie na 10 minut, oczyścić. Usmażyć na patelni na maśle, przewracając na obie strony, posolić, polać śmietana i dusić na wolnym ogniu 10 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    uwielbiam grzyby i potrawy z nimi
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kocham rydze pod każdą postacią :)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Uwielbiam rydze i już się nie mogę doczekać września/października:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Rydze,super grzybki tylko u nas ostatnio cos ich bardzooooo mało:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    hmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    pycha:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dziś zebrałem pierwsze rydze w tym roku, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    rudy rudy rydz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !