Sposób przygotowania

W garnku zagotować wodę z kostką rosołową. Na patelni usmażyć mięso pokrojone w kostkę i oprószone w mące. Gdy sie zarumieni dodać do gotującej sie wody. Dusić pod przykryciem razem z przyprawami ok pół godz. Na patelni podsmażyć boczek z cebulą dodać do gulaszu. Dodać pokrojoną w kostkę marchewkę, paprykę, kukurydzę i groszek. Gotować aż mięso będzie mięciutkie, na koniec dodać zasmażkę i śmietanę. Można podawać z ziemniakami, ryżem lub kaszą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Mini pychotka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne smakowitości...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mmmmmmmmmmm super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !