Sposób przygotowania

Ogórki przelać przez sito, poczekać, żeby ociekły. Do miski wsypać, groszek, kukurydzę, fasolę. Wkroić białą część pora( drobno). Dorzucić ogórki i ser żółty starty na grubych oczkach(najlepeij jakiś ostry). Wymieszać z majonezem posolić, popieprzyć. Dorzucić koperek i jeszcze raz przemieszać. Włożyć na 1/2 godziny do lodówki a potem podawać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ by się taką zjadło.....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !