Sposób przygotowania

MĄKĘ , JAJKA I PIWO ENERGICZNIE WYMIESZAĆ TRZEPACZKĄ, AŻ DO UZYSKANIA JEDNOLITEJ MASY. BANANY OBRAĆ ZE SKÓRKI I POKROIĆ W KAWAŁKI. KAŻDY KAWAŁEK BANANA MOCZYĆ W CIEŚCIE I SMAŻYĆ NA GŁĘBOKIM OLEJU NA ZŁOTY KOLOR. WYJĄĆ Z TŁUSZCZU, OSĄCZYĆ NA PAPIEROWYM RĘCZNIKU.PRZED PODANIEM MOŻNA UDEKOROWAĆ LISTKAMI MIĘTY.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy pomysł na przekąskę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    rewelacja;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    banany uwielbiam bardzeij same ale w cieście czemu nie..
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    chętnie bym zjadł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 1
    prof2
    Opublikowano

    Katarzyna40

    ciekawie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Nie przepadam za bananami,lubię tylko ciasta z bananami i myślę że Twój przepis mi przypadnie do smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super sprawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !