Sposób przygotowania

Przygotować galaretkę wg przepisu na torebce. Biszkopty zamaczać w galaretce i okładać w tortownicy. pozostałą przestudzoną galaretkę wlać na biszkopty. Potarkować banany i wymieszać z zieloną galaretką. Masło utrzeć z cukrem i z żółtkami, dodać żelatynę, wymieszać i wylać na biszkopty. Odstawić do zastygnięcia. Następnie kawałki mandarynek, kiwi i pomarańczy ułożyć na cieście i zalać następną galaretką. odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    jak dodaje kiwi to galaretka nie chce stężeć co robić ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny torcik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    o zjadło by sie!!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pewnie pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !