Sposób przygotowania

Szparagi oczyścić z włókien, opłukać, zalać wrzącą, osoloną i ocukrzoną wodą, ugotować, odcedzić, pokroić na kawałki długości 2cm. Dokładnie wymieszać z majonezem, drobno posiekanym szczypiorkiem i natką. Sałatkę udekorować plasterkami jajek ugotowanych na twardo.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    wyśmienite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    szparagi zawsze chciałam spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !