Sposób przygotowania

Pieczarki usmażyć na maśle. Do zimnych dodać pokrojone: ser, jaja i cebulę.
Posolić, popieprzyć, polać majonezem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    prosto i pysznie. To , co lubię :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetna , lubię z pieczarkami.
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SZYBKO I ŁATWO:}
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !