Sposób przygotowania

Soję moczyć 8 godzin, odlać wodę, nalać świeżej i gotować w osolonej wodzie około 2 godzin. Ostudzić- zmiksować razem: soję, cebulę, musztardę i oliwę- na gładka masę. Dorzucić tuńczyka( bez oleju- olej odlać) i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem dosypać groszek z puszki i pietruszkę i przemieszać jeszcze raz. Można podawać jako pastę na kanpki lub jako sałatkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wyglądają te kanapeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    APETYCZNE!!!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawa pasta jak dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !