Sposób przygotowania

CEBULĘ POKROJONĄ W PIÓRKA ZESZKLIĆ NA OLIWIE,DODAĆ KONCENTRAT, OPRÓSZYĆ MĄKĄ,WYMIESZAĆ I ZASMAŻYĆ,PRZEŁOŻYĆ DO WYSOKIEGO GARNKA, DODAĆ POMIDORY Z ZALEWĄ I ROSÓŁ,PRZYPRAWIĆ I GOTOWAĆ 10-15 MINUT.ZUPĘ ZMIKSOWAĆ, DODAĆ GIN, ŚMIETANĘ I DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.BAZYLIĘ PODAĆ DO ZUPY BEZPOŚREDNIO PRZED PODANIEM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam pomidorową
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    a kto nie lubi , pewnie wszyscy lubią
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    wart wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    pomidorowa, to moja ulubiona zupa :) mmmmjami!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !