Składniki:
cebula | 1 SZT |
oliwa | 2 ŁYŻKI |
koncentrat pomidorowy | 4 ŁYŻKI |
mąka | 3 ŁYŻKI |
pomidory | 2 PUSZKI |
rosół | 1 LITR |
bazylia | 1 PĘCZEK |
gin | 125 ML |
śmietana kremówka | 100 G |
śmietana kwaśna | 150 G |
sól, pieprz | DO SMAKU |
cebula | 1 SZT |
oliwa | 2 ŁYŻKI |
koncentrat pomidorowy | 4 ŁYŻKI |
mąka | 3 ŁYŻKI |
pomidory | 2 PUSZKI |
rosół | 1 LITR |
bazylia | 1 PĘCZEK |
gin | 125 ML |
śmietana kremówka | 100 G |
śmietana kwaśna | 150 G |
sól, pieprz | DO SMAKU |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: